homebutton layer

Veelgestelde vragen


Wat kan ik verwachten van Redmatch? Ben je op zoek naar leuke en spannende contacten met mannen en vrouwen? En het liefst in een veilige en betrouwbare omgeving? Dan zit je bij Redmatch goed. Duizenden mannen en vrouwen zijn op zoek naar hetzelfde als jij. Contact leggen met gelijkgestemden is nog nooit zo makkelijk geweest. Schrijf je nu gratis in
Hoe veilig zijn mijn gegevens? Alle gegevens die jij ons toevertrouwt zijn beschermd. Deze kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. We zullen jouw gegevens niet gebruiken voor commerciële doeleinden noch zullen we deze gegevens doorspelen aan derden. Alleen Redmatch is in staat je persoonlijke gegevens in te zien, uitsluitend ten behoeve van functionele doeleinden, zoals de diensten van Redmatch zelf. Redmatch houdt hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht.
Hoe werken credits? Met credits heb je volledige toegang tot de site (net zoals inbellen, 1 credit is 1 minuut). Je kunt dan berichten lezen en versturen. Om toegang te verkrijgen klik je op ‘start toegang’ in de header van de site of op de toegangspagina.

Een creditbundel koop je eenvoudig en veilig via iDeal (Nederland) of Mr. Cash/Bancontact als je uit Belgie komt. Je kunt kiezen uit onderstaande creditbundels.
1
PPM NL per sec
€0.02
€0.02
1
PPM BE per sec
€0.03
€0.03
8
8 credits
€3.89
€0.49
20
20 credits
€15.89
€0.79
50
50 credits
€37.49
€0.75
100
100 credits
€71.99
€0.72
200
200 credits
€139.99
€0.70
Waarom moet ik een zoekprofiel invullen? Door je zoekprofiel in te vullen kunnen wij jouw profiel matchen met andere profielen. Elke dag ontvang je nieuwe matches. Wil je meer matches? Stel dan jouw zoekprofiel ruimer in, selecteer bijvoorbeeld meerdere provincies. Indien je jouw zoekprofiel wijzigt duurt het wel enkele dagen voordat je de juiste matches ontvangt. Ik heb een profielfoto geupload, maar ik zie deze niet bij mijn profiel? Foto’s worden eerst op echtheid gecontroleerd door Redmatch. Een foto moet voldoen aan onderstaande richtlijnen. Mocht jouw foto onverhoopt zijn afgekeurd dan ontvang je hierover een e-mail.

  • De afbeelding mag geen gewelddadige, illegale of discriminerende activiteiten tonen
  • De afbeelding mag geen persoon tonen van jonger dan 18 jaar
  • Er mogen geen copyrights op de afbeelding rusten
Ik heb een profieltekst geschreven, maar ik zie deze niet bij mijn profiel? Profielteksten worden eerst op echtheid gecontroleerd door Redmatch. Een profieltekst moet voldoen aan onderstaande richtlijnen. Mocht jouw tekst onverhoopt zijn afgekeurd dan ontvang je hierover een e-mail.

  • De tekst mag geen contactmogelijkheden zoals een e-mailadres of telefoonnummer bevatten
  • De tekst mag geen url bevatten
  • De tekst mag geen gewelddadige, illegale of discriminerende onderwerpen bevatten
  • In de tekst mag geen persoon beschreven worden van jonger dan 18 jaar
Kan ik eerder verstuurde berichten lezen? Per conversatie kun je de laatste 20 berichten teruglezen. Berichten ouder dan zes maanden worden gearchiveerd en zijn niet meer zichtbaar.
Ik wil graag mijn profiel verwijderen, hoe doe ik dat? Op de pagina Account heb je de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Je profiel wordt direct verwijderd en je krijgt hier een bevestiging van via e-mail. Bedenk wel dat het verwijderen van een profiel definitief is: matches, berichten en eventuele credits gaan verloren.
Ik wil graag een fake profiel melden, hoe doe ik dat? Ondanks onze strenge controle kan het soms gebeuren dat er en fake profiel actief is op de site. Vul dan het contactformulier in, dan ondernemen wij direct actie. Wees altijd voorzichtig met vragen om een financiële bijdrage te leveren en ga niet in op commerciële verzoeken.
Hoe kan ik de e-mails van Redmatch aan- of uitzetten? Dit kan op de pagina Account. Standaard staat ingesteld dat je direct op de hoogte wordt gehouden van je nieuwe matches en nieuwe berichten. Wil je dagelijks of wekelijks bericht ontvangen van nieuwe matches en/of nieuwe berichten dan kan je dat hier aanpassen. Het is ook mogelijk de e-mail service uit te zetten.
Ik heb een andere vraag Vul het contactformulier in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.